Pladeudgivelse: Teguh Permana & Yngel

Teguh Permana, Yngel (Taus Bregnhøj-Olesen og Emil Palme)

08 July 2019

Pladeudgivelse på Teguh Permana og Yngels selvbetitlede album. Opførelse af Yngels værk Alun skrevet i 2018 og 19, et værk for guitar spillet med skiffer-sten.

 

Teguh Permana & Yngel

Udgivelsen er et resultat af første samarbejde mellem Yngel & Teguh Permana. Det er en dokumentarisk viderefortælling af deres møde, og består af fire improvisationer som de indspillede i deres vens lejlighed i Bandung, Indonesien i 2018. Med en fælles interesse for kontemporær musik har de igennem improvisation skab ny musik der breder sig over stor kulturel afstand og tid. Dette er mundet ud i fire sammenhængende værker, som her udgives på LP gennem pladeselskabet Resonans.

 

––––––––––

hør pladen her

yngel

resonans rec.

––––––––––